Hovedentreprise i samarbejde med Egedal Tagservice ApS

Du skal styre en murer, en elektriker, en VVS’er – og hvornår kommer tømreren? Du kan også bare indgå en aftale om en hovedentreprise. Hos Egedal Tagservice ApS har vi mere end 15 års erfaring med at stå for hovedentreprise. Så vi er professionelle tovholdere og kan bevare overblikket for dig. Det er ærgerligt, hvis man selv står med koordineringen af alle fagentrepriserne og så opdager, at man ikke har fået lavet en tidsplan, der holder. Den slags har vi massiv erfaring med at få til at lykkes. Ved at indgå aftale om en hovedentreprise undgår du at skulle se på håndværkere, der ikke kan komme til for hinanden og må køre forgæves med forsinkelser, ærgrelser og dyre timelønninger til følge.

Erfarent og professionelt team

Hos Egedal Tagservice ApS  har vi et stærkt team, der løbende bliver efteruddannet. Grunden til det er, at vi på den måde altid er opdaterede inden for malerfaget. Det gør os også i stand til at udføre et kvalitetssikret stykke arbejde effektivt og til en konkurrencedygtig pris. Vi er stolte af at kunne sige, at vi på baggrund af vores erfaring kan løse enhver udfordring inden for byggebranchen. Gennem hele processen sørger vi for en god dialog, så arbejdet forløber efter planen – og lever op til kundens ønsker. Hvis I har brug for en solid og professionel hovedentreprenør på Sjælland, stiller vi hos Egedal Tagservice ApS vores kompetencer til rådighed. Hvis I mangler en samarbejdspartner til hovedentreprise, vil vi meget gerne hjælpe jer. Vi har mere end 15 års erfaring i branchen, og derfor kan vi levere et overblik over selve arbejdsprocessen.

Vi sørger for koordineringen

I byggeprocesser er det ofte en uoverskuelig opgave at skulle varetage hovedentreprisen alene. Ved at vælge os hos Egedal Tagservice ApS som samarbejdspartner, får I en fagmand, der sørger for grundig og kompetent rådgivning igennem hele projektet. I processen sørger vi for rådgivning af alt lige fra arbejdsgang til valg af materialer og underentreprenører. På den måde kan I trygt vælge os for at få overblik og ro i byggeprocessen. Hvad gør du? Din del af en hovedentreprise Du skal som bygherre selv stå for alle godkendelser, for projektmaterialet, udbudsmaterialet og selv føre tilsyn. Det andet klarer vi. Hvad gør vi? Det klarer Egedal Tagservice ApS Egedal Tagservice ApS står for:
• at indgå alle kontrakter med de nødvendige underentreprenører/fagentreprenører – langt de fleste har vi selv i huset
• at styre kontrakter
• at styre økonomi
• at styre tidsplan
• at styre koordinering
• byggeledelse
• at byggeriet står færdigt til tiden
• at arbejdets kvalitet som minimum er som aftalt

Med andre ord kan du trygt læne dig op ad, at når du har indhentet de nødvendige byggetilladelser mm, og har fået lagt sidste hånd på projekt- og udbudsmateriale, så tager vi over. Hvornår er det smart med en hovedentreprise? Når du som lægmand naturligt nok ikke ved nøjagtigt i hvilken rækkefølge, de forskellige fagentrepriser skal laves, og hvornår de skal overlappe og afløse hinanden, så sparer det dig for mange bekymringer og fejltrin – og i sidste ende penge – at lade Egedal Tagservice ApS stå for dine fagentrepriser i en samlet hovedentreprise. Vi har med mere end 15 års erfaring fingeren på pulsen i forhold til at vide, præcis hvornår den ene håndværker skal på afløse den anden. Så bliver dit byggeprojekt også færdig til tiden. Og i professionel kvalitet. Typisk er det smart at indgå en hovedentreprise ved tilbygninger, større ombygninger og ved renovering af mere komplekse rum som køkkener og badeværelser, hvor flere eller mange faggrupper er involverede. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud Med vores centrale beliggenhed i Stenløse varetager vi hovedentreprise for kunder på hele Sjælland. Tøv ikke med at kontakte os – vi vil meget gerne drøfte jeres planer sammen med jer.