Alt i tagpap til erhverv og private

Mangler du en trofast og grundig samarbejdspartner til lægning eller udskiftning af tagpap? Vi er et ungt og energiske team af tagdækkere med erfaring fra opgaver på hele Sjælland. Vi varetager alt fra små opgaver for private, til større nybyggeri af lejligheder og andre ejendomme. Vi tilbyder at foretage et gratis tjek af dit tagpap-tag og giver dig gerne et uforpligtende tilbud på udskiftning eller reparation. Tagpap er vores speciale, og derfor kan vi også hjælpe dig med dit tagpap-projekt. Vi tager os af alle opgaver med tagpap, lige fra reparationer til renovering af hele tagpap-tage. Alt arbejde udføres til konkurrencedygtige priser, men med stor grundighed og øje for detaljerne.

Vores primære ydelser består af:

• Nyt tag i tagpap
• Reparation af tagpaptag
• Almindeligt flat tag
• Listedækning • Isoleringsopgaver
• Plankedækning
• Shingles
• Opretning af lunker og fald på tag
• Udskiftning af ovenlys på tagpaptage

• Tømrerarbejde i forbindelse med udskiftning af tag
• Skift af alu- og zinkinddækninger på stern og tagfod

Den optimale løsning med tagpap

Der er mange fordele ved at benytte tagpap til dit tag. Tagpap er en fleksibel løsning, som egner sig særligt godt til brug på flade tage. Vand ophober sig nemt på et fladt tag og kan dermed blive liggende længe. Vores tagpapløsninger er grundige og tætte, så vandet ikke trænger ned gennem taget og forårsager skader på den underliggende tagkonstruktion. Ønsker du det flotteste tagpap, bør du vælge vores løsning med præcis og æstetisk listedækning, som er kronen på værket inden for tagpap. Vi mestrer også shingles og plankedækning, så der er mange muligheder for at opnå det perfekte resultat på din opgave. Tagpap kræver ikke ret meget vedligeholdelse og er billigere end andre alternativer.

Tagmembran – nyt i Danmark, men gennembrydende i flere dele af verden!

Som noget helt nyt på det danske marked, har Egedal Tagservice ApS valgt at introducere et nyt produkt hypertectum også kaldt tagmembran. Flydende tagmembran er en beskyttende og yderst fleksibel gummi membran til flade tage. En god og flot løsning til reparation af utætheder og til fornyelse af tagpap tage. Tagmembran er et helt nyt materiale på det danske markedet, men allerede velkendt i mange lande rundt om i Europa og USA . Det danske marked har tidligere været mest bekendt med løsninger som tagpap eller gummi lagt ud i baner, som herefter er smeltet sammen. Problemet ved disse to løsninger er, at der er tale om en installation, hvor der flere steder kan være sket en forseelse, som først bliver bemærket, når skaden er sket. Tagmembran er i dag den mest ideelle og brugte løsning til renovering af flade tage. Tagmembran er et flydende materiale, der sørger for at lukke alle former for utætheder. Det skyldes, at der er tale om én samlet overflade, der udjævnes på hele taget og herefter hærdes. Efter hærdningen dannes en høj elastisk gummimembran, som sikrer at materialet kan modstå alle typer vejrforhold blandt andet temperaturesvingninger fra -40 til 80 °C. Man risikerer dermed ikke frostsprængninger over vinteren eller vand og fugt i bygningen. Taggummi er desuden UV resistant og med et simpelt tillægsprodukt opnår det en reflekterende evne mod 95 % af solens varmestråler. Kort sagt en hurtig, effektiv og billig løsning til vedligeholdelse og reparation af alle slags flade tage, eller tage med lavere hældninger.

Vi tilbyder

Egedal Tagservice ApS udfører professionel reparation af utætpap og andre tagreparationer for både privat- og erhvervskunder. Vi tilbyder tagreparation i både mindre og større omfang, hvor vi gerne vurdere omfanget af reparationen inden aftale fastsættes. Det allervigtigste for os er, at dit tag får den rette behandling. Af tagreparation tilbyder blandt andet:
• Reparation af tagpap
• Reparation af utæt tag
• Reparation efter nedfaldne tagsten
• Reparation af skævt tag
• Reparation af skotrender
• Udskiftning af defekte tagsten
• Udskiftning af tagplader
• Udskiftning af skotrender

Rådgivning og vejledning

Tag en professionel fagmand med på råd, når du skal have lagt nyt tag. Med mere end 15 års erfaring i branchen, kan vi yde kompetent rådgivning og vejledning, hele vejen fra projektets start til det endelige resultat. Vi lytter til dine ønsker og behov, og finder altid frem til den bedste løsning for dig og din økonomi. Vi lægger gerne vejen forbi og besigtiger dit nuværende tag og giver samtidig et uforpligtende tilbud på opgaven. Med Tagdækker Afd på holdet er du sikker på at få et resultat af høj kvalitet – hver gang. Vi benytter os udelukkende af Icopal, som er et af de førende produkter på markedet. Vi tilbyder 30 års produktgaranti og 20 års totalgaranti på alt udført arbejde.