Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/egedaltagservice.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4773
Rens af tagrender/solceller - Egedal Tagservice ApS

Rens af tagrender og solceller

Vi er specialister i rensning af tagrender med et banebrydende støvsugersystem.

Egedal Tagservice ApS er en af de eneste virksomhed i Danmark af sin slags som udelukkende beskæftiger sig med støvsugning af tagrender, nedløbsrør og nedløbsbrønde.

Rensning af tagrender er ikke et nyt fag, men med Egedal Tagservice ApS unikke støvsugersystem er det nu meget lettere at få renset sine tagrender end nogensinde før.

Vores kunder er Andels- og Ejerforeninger, Almennyttige boligselskaber, Virksomheder og Offentlige instanser, og du kan roligt regne med at vi er den rigtige til opgaven. 

Derfor er rensning af tagrender vigtigt

Rensning af tagrender, nedløbsrør og nedløbsbrønde er en vigtig service som vi lægger en ære i at mestre, da vi desværre alt for ofte har set hvordan manglende omhu kan få katastrofale konsekvenser i form af skader både ude og inde. Der er især tale om reelle katastrofer når forsikringselskabet ikke vil dække skaderne, hvilket er kutyme i forsikringsbranchen i  de tilfælde hvor tagrenderne ikke har været renset.

Vi kan tage byrden fra dine skuldre

Tegn en serviceaftale og lad Egedal Tagservice ApS fjerne byrden fra dine skuldre. Vi tager ansvaret for at jeres tagrender, nedløbsrør og nedløbsbrønde bliver renset med et fast interval.

Vask af solceller og solpaneler

Vidste du at solpaneler ikke er selvrensende? Vind og regn tilfører hele tiden nye lag af snavs, fugleekskrementer, mos, pollen, støv og sod med mere på solcellerne.

Ifølge forskning fra Boston University viser det, at så lidt som fire gram støv og skidt per kvadratmeter panel kan nedsætte energieffektiviteten med helt op til 40 procent. Vi tilbyder derfor en professionel og effektiv vask af solceller.

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.