Fliserens / imprægnering

Vi skaffer dig af med flisepest og anden uønsket belægning når vi renser dine fliser.

Mange mennesker vælger at tage en højtryksrenser i brug, hvis deres fliser eller terrasse er blevet angrebet af alger, mos, flisepest eller indgroet snavs. Effekten ved en overfladisk rengøring af fliser er imidlertid kortvarig. Overfladen på fliserne ødelægges, og risikoen for at skidt og snavs vender tilbage øges dermed.

Hos Egedal Tagservice er vi specialister i rensning og overfladebehandling af fliser, og med vores løsninger sikres du en skånsom og langtidsholdbar behandling, der gør fliserne stærkere, og er med til at forlænge deres levetid.

Arbejdsproces

Rensning:

Flisearealet og diverse stensætninger renses med vores specialudstyr, der fjerner alle former for uønsket belægning – dette gælder også de hvide pletter, bedre kendt som flisepest.

Behandling:

De rensende fliser sprøjtes med miljøvenlig kemi, for at fjerne den dybt indgroede, men ikke altid synlige vækst.

Imprægnering:

Når arealet er tørt, foretages der en transparent imprægnering. Denne behandling binder sig til flisens overflade, og reducerer eventuel vandindtrængen.

Ibrugtagning:

Den færdigbehandlede overflade kan betrædes efter 2-3 timer, når fliserne er tørre. Da der er tale om en hærdningsproces anbefales brug af arealet til bilkørsel først den følgende dag.

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.