Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/egedaltagservice.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4773
Facaderens - Egedal Tagservice ApS

Facaderens og rengøring

Har du planer om, eller er du i gang med, en delvis facaderenovering af din bygning?

Sådan en omgang kræver en efterfølgende afrensning af de dele af facaden, som ikke er blevet renoveret. Facaderenovering kræver som oftest både nedrivning og eftefølgende opbygning, og sådan et byggeri kan smudse facaden til. Men frygt ikke. Du kan få Egedal Tagservice ApS til at hjælpe dig med at rengøre den del af facaden, som ikke er blevet renoveret, så hele facaden fremstår flot og præsentabel.

Bevar bygningens sjæl

En facaderenovering betyder meget for bygningens udtryk, og som oftest udføres den nænsomt og med sans for bygningens sjæl. Hvis dele af den oprindelige facade bevares, har de ganske givet oplevet tidens tand, og måske er det længe siden de er blevet rengjort. For at din facaderenovering kan leve op til dine forventninger, skal de dele, der ikke renoveres, gerne fremstå lige så flotte, som det, der er renoveret. Her kan du med fordel få din facade renset, så den falder ind i de nyrenoverede dele uden problemer.

Egedal Tagservice ApS tilbyder at rengøre din facade nænsomt, når facaderenoveringen er gennemført. Her sørger vi for at fjerne både det skidt, der i forvejen var på facaden, samt det eventuelle smuds, som er et resultat af håndværkernes hårde arbejde i forbindelse med renoveringen. På den måde får du et færdigt resultat, som du kan være tilfreds med og stolt af.

Hvordan foregår facaderenovering?

I samråd med dig vurderer vi, hvad facaden kan tåle, og hvordan opgaven bedst kan håndteres. Vi sørger for at komme med et forslag, som både lever op til dine forventninger, og som den eksisterende facade samtidig kan holde til. Det giver dig det bedste resultat.

Hvis du ønsker det, kan vi samtidig rense dine tagrender, algebehandle og/eller imprægnere facaden, så resultatet holder endnu længere. På den måde kan din bygning modstå vind og vejr og du kan nyde facaderenoveringen mange år fremover…

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.